Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

Tyzee - Боли

Tyzee

Боли

G        D         C                
Секој ден цела ноќ не спијам, мислам како ме остави сам тоа утро, 
немаше ли ти бар малку срам или храброст па за крај ми напиша писмо 
како ме сакаш лубиш умираш штом немаш избор, 
дали е ова писмо драга или остави пиштол? 

Па да ти кажам колку значиш, мојот живот без тебе ко храна без зачин.
О боже мој има ли начин, место мракот во мене пак она да зрачи? 
Немирен бран сум, оставен сам сум изгубен и збунет 
И сега молчам пред сите, зошто секој освен ти уопште не e битен.

Боли тој нож у грб ме боли, вака за првпат 
боли, но како да кажам дека не ме боли кога си со друг о боже, 
дали краj ова значи, дали постои начин, 
дали, но како да кажам дека не ме боли кога си со друг о не не!

Вчера сонив како раѓаш мој син весели и срекни сме изградиле фамилија .
А денес едвај се препознавам кој сум, види ме пропаднав ко џанак на фолија.
Откако те нема дома само пијам, не сум достапен за никој и со денови не заспивам.
Ми зборат дека имаш нов дечко сега, некој кремач што те шета каде сакаш и те купува.

О боже мој кожава тесна е ми иде да го згазам ми иде да го убиам! 
Кажи не можам кажи дека не знам, само не ми кажуј дека он те прави среќна.
И ако знам дека јас те губам знам, срцево ми чука кога ќе те видам. 
И кога чув дека ќе те вери он боли не се трпи, но така било пишано.

Боли, боли ко смрт боли, ко сол на рана 
боли, но како да кажам дека не ме боли кога си со друг о божее!
Дали постои начин дали крај ова значи, 
дали, но како да кажам дека не ме боли кога си со друг о божее боли!

by Jani Lazov

<< Povratak