Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

andon

boli

Em
Нема назад да се врати
Em
сѐ што било, сѐ се памти
Am    C       H7
срце памти и не те заборава


Време тече, време оди
и со себе болка води
не знам каде да најдам утеха

Am
Ако ме боли, нека ме боли
     D
нека ме боли за сѐ.
G
Ако си одиш, ако си одиш
   Em
ако одиш некаде,
Am
јас ќе пројдам преку сѐ,
Am
ќе се снајдам еден ден
H7
ќе сум среќен ако си среќна некаде

Сите минати денови, ноќи,
го гледам пред моиве очи
како денес, а биле одамна

Време тече, време оди
и со себе болка води
не знам каде да најдам утеха<< Povratak