Akordi za gitaruOznačite pesmu Preuzmite .pdf
Akordi u boji
Promena tonaliteta
AA#B ABH

Nokaut

Ti si problem

Аm     G F  G      Am
На тебе налетувам кога не сум бањат
Am    G F     Am
или со испиени сто џин тоници
Am     G F         Am
ради тебе запаѓам во некои чудни стања
Am      G F  Am
мамурлак, депресии и несоници.

[Bridge]
F          G
Цел еден век штом те видам
Em        Am    G 
моментално болен легнувам
F        G
и нема лек ќе те следам,
      Em  Am
а ти стално ќе ме избегнуваш.

[Refrain]
Am     G F  G      Am
Ти си проблем што сакам да го имам
Am     G F       Am
Ти си дрога што сакам да ја примам
Am     G F      Am
Ти си тајна што смртно ме занима
Am     G F      Am
Ти си грев што на душа го зимам.
KOPIRANO OD https://tabs.ultimate-guitar.com/tab/nokaut/ti_si_problem_chords_1869854

<< Povratak